El FS Sant Cugat i l'Arrels empaten en un matx intens per posar punt final a la primera volta

El Futbol Sala Sant Cugat empata a casa davant l'Arrels (3-3) a la quinzena jornada del grup 1 de la Tercera Divisió. Ni els vermell-i-negres ni el conjunt barceloní han estat capaços d'endur-se els tres punts en un matx molt intens on tots dos equips han gaudit de fases de control per imposar-se a l'altre. L'equip de Jaime Martínez encadena tres jornades sense perdre amb dues victòries i un empat i tanca la primera volta en sisena posició amb 25 punts.

El bon plantejament dels locals ha permès que l'equip de Jaime Martínez fos superior en els primers compassos de matx, i ha sorprès l'Arrels amb una alta pressió i pilotes profundes en la faceta ofensiva per marcar el primer al minut 3. La imprecisió en els metres finals, però, ha donat vida als barcelonins, que a poc a poc han començat a despertar.

La millora visitant ha quedat palesa a l'equador del primer temps, quan l'Arrels ha arraconat els de Sant Cugat a l'àrea per fer-se amb el control del partit. El gol, però, s'ha resistit a arribar gràcies a l'encert dels defensors vermell-i-negres i a la poca clarividència de la davantera barcelonina. Finalment l'àrbitre ha xiulat penal, després d'unes mans en fase de creació vermell-i-negra. L'ha transformat Francisco Garcia per arribar al descans amb l'empat a 1.

A l'inici del segon temps, el FS Sant Cugat ha canviat les pilotes profundes i la verticalitat pel control i la pausa. El canvi de plantejament ha vingut acompanyat d'una fase de domini vermell-i-negre, propiciada per l'expulsió del visitant Pol Moreno, que ha culminat Adrià Peiró amb el gol que trencava l'empat. Els santcugatencs han insistit en atac i han fet el tercer al minut 35 de la mà d'Enric Sànchez.

Per un moment ha semblat que la balança es decantava a favor dels de Martínez, però l'Arrels s'ha desempallegat dels llençols i s'ha posat a jugar de cinc per retallar distàncies al minut 37. Sense deixar marge de reacció als santcugatencs, han marcat l'empat de la mà d'Eric Serra. A la recta final de partit l'àrbitre ha expulsat el visitant Adrià Serra, però els vermell-i-negres no han aprofitat la superioritat numèrica i el marcador ja no s'ha mogut més.

La setmana que ve, els santcugatencs reben el Broncesval Montcada, el tretzè classificat.