Marta Rosanas redescobreix l'orgull d'una UE Sant Cugat que s'imposa al Sant Andreu Natzaret

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina llueix intensitat, solidaritat i actitud en el debut de Marta Rosanas al pav 1 de la Rambla del Celler, que s'ha saldat amb un triomf de transcendència (61-56) davant el sisè del grup 2 de Primera Catalana, el Sant Andreu Natzaret. Les santcugatenques s'han buidat en defensa i han tingut prou encert en el tir exterior per superar les variants defensives rivals. La UESC guanya després de dues derrotes seguides.

La UESC de Marta Rosanas va arrencar en un escenari complicat com ho és la pista dels Lluïsos de Gràcia, un matx en què les vermell-i-negres van mostrar actitud però van caure. Doncs bé, el treball de Rosanas al capdavant de l'equip ja ha començat a donar els seus fruits amb una victòria de prestigi davant el sisè, un Sant Andreu Natzaret que ha sortit intens a pista, però que ha topat amb un rival amb moltes diferències respecte les últimes jornades.

Saioa Lucas, des del tir exterior, ha neutralitzat aquesta intensitat i la UESC ha adquirit un marge de vuit punts que ha gestionat amb intensitat defensiva i amb coherència a l'hora de superar la pressió visitant. Al segon quart, les vermell-i-negres han resolt amb menys facilitat les dificultats plantejades pel Sant Andreu, que s'ha apropat a tres punts. A la represa, el major coratge de les de Rosanas i de nou un retorn a l'efectivitat hanfet que l'equip entrés a l'últim quart amb 11 punts de marge.

En els últims compassos ha arribat el moment de patir, amb accions batallades tant en atac com en defensa, en què l'equip ha acabat de completar un partit rigorós i no s'ha posat nerviós des de la línia de tir lliure, amb una efectivitat clau per mantenir el marge i acabar segellant la victòria. Cris Costa i Paula Moreno han estat clau en la línia exterior i interior per sumar el cinquè triomf de la temporada.

La tècnica de la UESC, Marta Rosanas, assegura que la intensitat i el bon paper en el primer quart han estat clausper emportar-se el triomf.

Marta Rosanas

Els partits es guanyen amb intensitat i ganes. L'encert des de l'exterior en el primer quart ens ha fet creure en les nostres possibilitats

La setmana que ve, la UESC té el desplaçament més complicat del curs: visita la pista del líder, el Boet Mataró.