El Patí Hoquei Club Sant Cugat supera l'Alpicat i finalitza cinquè la primera volta

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí guanya (5-3) l'Hoquei Club Alpicat a la tretzena jornada de Primera Divisió. Els santcugatencs han dut la iniciativa en el marcador en tot moment i han pogut adjudicar-se la victòria amb gols de Pau Gilabert, que n'ha marcat tres, Xavi Serrallonga i Jordi Gabarra. Els santcugatencs, com a organitzadors, l'Arenys de Munt, el Palafrugell i l'Asturhockey s'han classificat per a la Copa de la Princesa que es disputarà a Sant Cugat el 12 i 13 de febrer.

El PHC Sant Cugat ha sabut resoldre un partit que s'ha anat complicant amb el pas dels minuts. S'han avançat els vermell-i-negres amb un gol de Pau Gilabert que ha igualat ràpidament Miquel Serret amb un llançament creuat. Abans d'arribar al descans, Xavi Serrallonga ha fet el segon gol, que permetia als locals arribar a la mitja part amb avantatge.

En el segon temps, els santcugatencs han fet el tercer gol mitjançant Pau Gilabert i semblava que el partit quedava sentenciat, però els lleidatans han empatat amb dos gols més de Miquel Serret que han posat molt coll amunt el partit per als de Joan Carles Vadillo. Però els locals han sabut sobreposar-se a les circumstàncies i han marcat el quart, obra de Jordi Gabarra, i el cinquè i definitiu que sentenciava el matx, obra de Pau Gilabert.

El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, destaca l'actitud dels seus homes en els pitjors moments del partit.

Joan Carles Vadillo

Hem fet un bon partit contra un rival difícil. El partit s'ha complicat però els jugadors han sabut donar una resposta serena i madura.

Amb la victòria, els santcugatencs mantenen la cinquena plaça i tanquen la primera volta amb 21 punts, a quatre de la promoció d'ascens. La setmana que ve reben el CP Raspeig, cuer amb tan sols un punt.