Universitat, administració i indústria s'uneixen a Sant Cugat per debatre el futur dels polígons


  • Comparteix:

Les jornades REfabriCAT.2017 han reunit aquest dimecres a Sant Cugat una vuitantena d'agents del món universitari, l'administració i la indústria per posar sobre la taula el reptes dels polígons industrials del país. La cita ha servit per plantejar la problemàtica actual i les possibles solucions tècniques dels polígons en totes les vessants i disciplines.

L'organitzador del REfabriCAT i coordinador del Laboratori d'Innovació i Tecnologia en l'Arquitectura (LiTa), Joan Lluís Zamora, s'ha mostrat optimista amb les perspectives de futur del país.

Joan Lluís Zamora

Crec que en tema d'espai públic Catalunya i la península Ibèrica són un bon referent. Per què no podem ser un bon referent d'aquesta indústria mitjana? No serem mai líders de la indústria més sofisticada ni pesada, però tenim uns teixits indústrials que tenen futur.

A les xerrades i els debats monogràfics que ha acollit l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV), els agents implicats han compartit una diagnosi i han començat a posar les bases per consensuar les prioritats d'intervenció a curt i mitjà termini.

La jornada ha debatut, entre altres coses, la necessitat de convertir els polígons en espais d'activitat econòmica autònoms en concordança amb el teixit urbà més pròxim.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.