Junior masculí-Complutense i Junior femení-Egara, quarts de final de la Copa del Rei i de la Reina


  • Comparteix:

L'equip masculí del Junior d'hoquei herba disputarà els quarts de final de la Copa del Rei davant la Complutense i el femení es veurà les cares amb l'Egara a la Copa de la Reina. La competició es disputarà del 17 al 19 de març a les instal·lacions santcugatenques. El tècnic de l'equip masculí, Jorge Dabanch, ha assegurat que el primer partit és el més important mentre que Joan Vidal, entrenador de les noies, alerta de la perillositat de l'Egara.

Copa de la Reina
Les noies del Junior sortien aquest dissabte en el sorteig de la Copa de la Reina com a caps de sèrie després de certificar la segona plaça de la classificació a la primera volta de la Divisió d'Honor. D'aquesta manera les blau-i-negres s'han estalviat l'enfrontament amb el Club de Campo, l'actual líder de la competició, i només es veurien les cares amb les madrilenyes en una hipotètica final. El rival de les de Vidal és l'Egara, quart classificat, a qui ja van superar a domicili per 2 a 3 en el partit de la primera volta.

El tècnic blau-i-negre, Joan Vidal, assegura que l'Egara és un rival complicat i que hauran de fer-ho bé per tal de certificar un biltlet per a les semifinals.

Joan Vidal

Serà un rival difícil de batre ja que està en una bona dinàmica. Ja les hem guanyat a la primera volta i es tractarà de fer les coses igual o millor per passar.

A la resta d'eliminatòries s'enfrontaran el Polo i el Jolaseta a la mateixa banda del quadre. A l'altra banda, el CD Terrasa es disputarà l'accés a semifinals amb la Reial Societat i l'últim partit el jugaran la Complutense i el Club de Campo.

/

Copa del Rei
Pel que fa a l'equip masculí, el rival serà la Complutense. Els blau-i-negres van superar l'equip madrileny a la primera volta per un ajustat 1 a 2 i volen repetir actuació amb la convicció de passar la primera ronda de la competició, que arriba al seu centenari. L'equip de Dabanch, a més, té la dificultat de ser a la mateixa banda que el Polo, el favorit de la competició, cap de sèrie i actual líder de la fase regular.

Jorge Dabanch

Hem de guanyar el primer partit. Si el guanyem aconseguirem l'empenta necessària per fer una bona semifinal.

El Polo lluitarà amb el FC Barcelona per l'accés a la semifinal. A l'altra banda del quadre, el Club de Campo competirà amb l'Egara i la Reial Societat Tenis es veurà les cares amb l'altre cap de sèrie, l'Atlètic Terrassa. El tècnic blau-i-negre, Jorge Dabanch, ha assegurat que el primer partit és el més important per agafar confiança i signar un bon paper.

/

El Junior ha acollit una vegada la Copa del Rei a la temporada 2002-2003 i una altra vegada la Copa de la Reina a la campanya 2006-2007.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.