L'Handbol Sant Cugat s'apaga a la segona part i encaixa una perillosa derrota davant el JH Mataró

L'Handbol Sant Cugat desapareix a la segona part del partit davant el Joventut Handbol Mataró i pateix una clara derrota (24-32), la cinquena consecutiva, que el manté només dos punts per sobre de les posicions de descens del grup D de Primera Estatal. Els de David López han encaixat un contundent parcial als primers minuts de la segona meitat que els ha deixat sense opcions, en un matx en què finalment no ha jugat Marc Jordán.

L'Handbol Sant Cugat era conscient de la transcendència del compromís d'aquest cap de setmana i ha viscut una jornada en què poques conclusions positives es poden extreure. Marc Jordán havia de tornar amb l'equip aquesta jornada, però finalment no ha pogut assistir al matx per motius personals, i l'equip s'ha vist mancat de lideratge i clarividència en els moments complicats de la segona part.

Els primers compassos els han protagonitzat els gols, gràcies a un bon paper dels extrems locals i les aturades d'Eloi Gutiérrez. A l'equador del primer temps, els de David López han adquirit una renda de tres gols (8-5), però els mataronins han augmentat una marxa en defensa, han empatat el resultat i, fins i tot, han arribat al descans per davant (13-14).

Els primers minuts de la segona part presagiaven un nou bon moment dels vermell-i-negres, liderats per Calvera en atac i Gutiérrez sota pals, però amb el 17 a 14 ha arribat la gran apagada local. El Mataró ha reaccionat amb contundència i ha sotmès a una sagnia de gols els locals, que veien impotents com rebien dianes jugada rere jugada.

El Joventut Handbol Mataró ha adquirit una renda de quatre gols (18-22) que ha obligat David López a demanar temps mort, però el seu equip no ha reaccionat i ha acabat encaixant un parcial de nou a zero que ha definit la balança del partit. La distància ha acabat als vuit gols, marge davant el qual l'Handbol Sant Cugat no ha pogut fer res.

El tècnic de l'equip, David López, ha reconegut que és complicat d'explicar la segona part.

David López

És difícil d'explicar. Hem abaixat la intensitat defensiva, i hem hagut de prendre riscos i no ens ha sortit res bé.

Els santcugatencs es mantenen amb 10 punts després de cinc derrotes seguides, i segueixen a només dos punts del descens, que marca l'Esplugues. Precisament la setmana que ve l'equip espluguenc visita el pav 3 de la Rambla del Celler, un partit vital per a tots dos equips.