'In Somni' demostra al Teatre-Auditori la compatibilitat entre la cobla i la música electrònica


  • Comparteix:

La Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona, la companyia de dansa Kulbik i DJ Mario Nieto han demostrat aquest divendres la bona entesa que pot haver-hi entre la cobla, el hip-hop i la música electrònica. Amb l'espectacle 'In Somni', l'escenari del Teatre-Auditori ha acollit un imaginari oníric on músics i ballarins han fet encaixar estils i disciplines, a primera vista, incompatibles. Aquesta producció, que té el suport del Mercat de les Flors i l'Ajuntament de Barcelona, ha fet parada a Sant Cugat després d'haver passat per la Sala Barts, el Teatre Fortuny de Reus i el Monumental de Mataró, entre altres.

Una vintena d'intèrprets, entre músics i ballarins, han fet possible aquest muntatge sota la direcció de Kanga Valls. L'assessor musical d''In Somni', Pep Moliné, i el punxadiscos Mario Nieto han subratllat la naturalitat amb què els diferents universos artístics s'han donat la mà.

Pep Moliner i Mario Nieto

Som molt amics de les etiquetes, però l'art no en té. Amb aquesta premisa es pot fer tot. / Va sortir tot molt fluït.

'In Somni' és el resultat del treball conjunt de tres propostes artístiques a primera vista dispars. Per una banda, la Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona, fundada el 1983 i que ha enregistrat una seixantena de treballs. De l'altra, Kulbik Dansa, amb Kanga Valls al capdavant i que aposta per la fusió del hip-hop amb la música d'electrònica, blues, funk i reggae. També hi posa el seu gra de sorra Mario Nieto, un punxadiscos conegut com Bitcode o Dj Code.

XARXES:

about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.