El Casal de Mira-sol estrena sala d'actes i espais remodelats


  • Comparteix:

El Casal de Mira-sol ha estrenat aquest dimarts una sala d'actes de gairebé 100 metres quadrats i un espai polivalent que permetran optimitzar els usos que en fan les entitats i col·lectius de la zona. Les obres van començar a l'agost i que s'han fet tenint en compte les necessitats expressades per la Coordinadora d'entitats de Mira-sol en un procés de treball participatiu.

La principal reforma és l'habilitació d'una sala d'actes a l'anterior 'espai obert', un espai diàfan amb parets de vidre i terra de parquet i amb aforament per a unes 70 persones assegudes. També s'ha traslladat l'aula d'informàtica i, en el seu lloc, s'ha creat una sala polivalent amb miralls i terra de parquet per fer treball de cos. Segons la direcció del centre, aquest és el tipus d'espai més sol·licitat darrerament.

Una de les remodelacions més destacades és el nou mostrador d'atenció al públic, que s'ha instal·lat al vestíbul d'entrada i que permetrà millorar els serveis de consergeria i administració. La zona de bar s'ha reubicat al passadís entre les dues ales del Casal, una localització més lluminosa que l'anterior.

El servei d'educació PFI (Programes de Formació i Inserció) queda aglutinat a l'ala vella del casal per millorar-ne l'eficiència, mentre que el despatx de direcció també s'ha reubicat per facilitar les condicions de treball. Finalment, també s'ha fet una reforma completa de la Sala Tallers, on s'ha instal·lat un sistema panelat d'amortiment del so, un equip de so, terra de parquet i miralls.

La tinenta d'alcalde de Cultura i presidenta del consell de barri de Mira-sol, Carmela Fortuny, ha visitat les millores aquest dimarts i ha destacat el caràcter participatiu del projecte de remodelació.

Carmela Fortuny

És una satisfacció veure que aquest projecte, que té molts mesos de recorregut, ja és una realitat. Volem posar en valor que ha estat realitat gràcies a un procés participatiu.

Una desena de persones ha participat a la visita guiada pels nous espais.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.