La ràdio, el teatre i les entitats recorden la figura de Joan Fàbregas


  • Comparteix:

El món de la ràdio, del teatre i de les entitats de Sant Cugat recorden la figura de Joan Fàbregas pel fort vincle social i cultural que ha tingut amb la ciutat. Personalitats polítiques, de l'àmbit escènic i companys d'antena han destacat el compromís d'en 'Fabri' amb Sant Cugat.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha expressat el condol a familiars i amics de l'actor, locutor i fill predilecte de la ciutat.

Mercè Conesa

En Fabri ha estat una persona molt estimada per la ciutat, les entitats i el consistori. Així va ser quan el vam fer fill predilecte. Era una persona enamorada de la ràdio, el teatre i en definitiva de la vida i del poble on va triar viure.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, ha destacat la faceta més humana de Fàbregas.

Mònica Lablanca

El Fabri ha estat una persona clau a Ràdio Sant Cugat. Ell representava el que era la ràdio, però més enllà de la seva dedicació, el seu programa i l'estima que tenia a la ràdio, m'agradaria destacar tot l'amor que ens ha donat a tot l'equip de la ràdio i Cugat.cat. Totes les rebudes quan estava a la porta els darrers anys, si calia ens renyava o ens feia un petó. Era com l'avi de la ràdio i de tots nosaltres.

El copresentador del programa 'Roda d'Amics' i també actor, company de teatre i amic d'en 'Fabri', Pere Pahisa, l'ha qualificat de 'germà' i de 'millor amic del món'.

Pere Pahissa

Parlar del Fàbregas és parlar del meu germà o del millor amic del món. Era un home que tenia el seu caràcter, de vegades era molt dur, d'altres era molt tendre i d'altres molt còmic. Per mi, el Joan estarà sempre amb mi i continuarem fent ràdio, fent 'Roda d'Amics' i fent el Medir i el Cugat.

La directora de la companyia Tetrateatre i presidenta de l'Associació Amics de Pedra i Sang, Dolors Vilarasau, ha destacat les seves virtuts com a actor i com a persona.

Dolors Vilarasau

El Joan Fàbregas és un dels grans de Sant Cugat, com a persona i també era un gran home de teatre. Ell va potenciar la seva comicitat, però també hagués pogut estar un gran actor dramàtic. Era un grandíssim actor que mai va voler passar la barrera del teatre d'aficionats, però ho hagués pogut fer perfectament.

La directora de teatre i membre de Fila Zero, Teresa Canas, ha recordat Joan Fàbregas amb una anècdota que destacava la seva comicitat.

Teresa Canas

Recordo el Joan quan agafava el tren per anar a Barcelona i el veies explicant acudits al mig del vagó amb tothom rient.

L'editor del grup Totmedia i fundador de Ràdio Sant Cugat, Ramon Grau, ha posat en valor l'entrega i la dedicació del 'Fabri' en tots els projectes en els quals participava.

Ramon Grau

En tinc un record molt entranyable, molt positiu. Era una persona única que es va entregar en cos i ànima a l'inici de la ràdio, al teatre i després fent programes. Era l'alegria de la casa, sempre content, sempre positiu...

El funeral serà aquest divendres, a les deu del matí, al Monestir. El magazín 'Sant Cugat a fons' emetrà aquest divendres, d'onze a dotze del migdia, un especial dedicat a la figura de Joan Fàbregas.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.