El PHC Sant Cugat goleja l'Asturhockey i jugarà la final de la Copa de la Princesa davant el Palafrugell


  • Comparteix:

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat jugarà la final de la Copa de la Princesa davant el CH Palafrugell després de golejar (7-2) l'Asturhockey i que l'equip empordanès hagi guanyat (3-2) l'Arenys de Munt. Els vermell-i-negres han demostrat molta efectivitat de cara a porteria i molta consistència defensiva amb un Alain Rivero gegant sota pals.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha sortit a pista un punt nerviós, i això ho ha aprofitat l'Asturhockey per generar el primer perill del partit. Ara bé, impulsat per un públic que ha omplert el pav 2 de la Rambla del Celler de gom a gom, l'equip ha agafat ritme de piconadora i en sis minuts màgics, del 18 al 24, ha marcat cinc gols que han deixat pràcticament sentenciat l'accés a la final. Dos gols de Joan Farners, dos de Jordi Gabarra i un de Serrallonga han certificat el 5 a 0 a la mitja part davant la bogeria del públic local. I tot plegat, amb un Alain Rivero invencible a la porteria, que ho aturava absolutament tot.

Els asturians han vist molt coll amunt el partit, però a la represa han tret caràcter i s'han estirat, mostrant-se més verticals i creant ocasions, però també deixant l'esquena de la defensa més descoberta. Així, Pau Gilabert, després d'una bona jugada de David Yepes, i el mateix Yepes posteriorment han situat el 7 a 0. L'Asturhockey, això sí, ha pogut maquillar el resultat aprofitant una exclusió local i ha anotat els dos gols de l'honor abans d'acabar el partit, obra de Borja Bernardo i de Pedro González.

Els vermell-i-negres jugaran la final aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia al pav 2 de la Rambla del Celler davant el CH Palafrugell, que s'ha desfet de l'equip que arribava líder de la Primera Divisió, el CE Arenys de Munt.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.