El Junior masculí aconsegueix un empat meritori al camp de l'Atlètic Terrassa

El masculí del Junior d'hoquei herba empata (1-1) davant l'Atlètic Terrassa, en un partit ajustat en què els santcugatencs han fet gala d'una gran solidesa defensiva. L'equip de Jorge Dabanch estrena la segona volta del campionat esgarrapant un punt important en un dels camps més complicats de la Divisió d'Honor.

El davanter internacional Gaby Dabanch ha debutat aquest diumenge amb el Junior i ho ha fet com a titular, tot i que el domini dels terrassencs l'ha obligat a treballar molt en defensa i ha tingut poques ocasions per lluir les seves qualitats ofensives. L'Atlètic ha començat fort i s'ha avançat en el marcador amb un penal córner transformat pel local Marc Sallés.

El matx ha entrat en una fase de joc posicional, amb molt respecte entre els dos conjunts i poques accions de perill, i s'ha arribat al descans amb aquest 1-0 per als terrassencs. A l'inici de la segona meitat, els locals han avançat la línia de pressió però qui ha aconseguit marcar ha estat el Junior, gràcies a una acció culminada per Javi Garcia. El gol ha esperonat els santcugatencs, que han mostrat el seu millor hoquei en el tram final d'aquest tercer temps, tot i que no han estat encertats de cara a porteria.

Al quart i definitiu període, l'Atlètic Terrassa ha tancat el Junior a camp propi buscant el gol de la victòria, però els de Jorge Dabanch han resistit fins al final per endur-se un punt valuós cap a Sant Cugat. L'entrenador de l'equip santcugatenc, Jorge Dabanch, ha acabat satisfet amb la tasca dels seus jugadors.

Jorge Dabanch

Crec que el resultat ha estat just, ells han dominat algunes facetes del partit i nosaltres, unes altres. És un bon inici de la segona volta.

Diumenge que ve, el Junior rep la Complutense al Lluís Serrahima.