L'Olímpyc Floresta no veu la llum i suma la setena derrota consecutiva contra l'Escola Pia Sabadell

L'Olímpyc Floresta de futbol sala perd a casa (1-3) davant l'Escola Pia Sabadell i segueix engreixant una ratxa nefasta de resultats. Els florestans han pagat molt cara la manca d'efectivitat davant de porteria i ja acumulen set derrotes seguides que els mantenen a la zona baixa del grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala.

El matx ha estat molt igualat des de l'inici, amb una Escola Pia que ha intentat dominar la possessió i ha gaudit de bones oportunitats, però que també ha concedit força ocasions als locals. L'Olímpyc ha pogut avançar-se en el marcador diverses vegades, però no ha aconseguit marcar i, en canvi, ha rebut un revés important a l'últim minut abans del descans. Els visitants han aprofitat un doble penal per situar el 0-1 i marxar a vestidors amb avantatge.

A la segona part, l'Olímpyc no ha començat bé i ha encaixat el segon, que posava les coses molt difícils per als de Gerard Casas. Tot i això, ho han seguit intentant fins que, a cinc minuts per al final, ha arribat el gol de Berni que feia somiar Can Llobet amb la remuntada. Un alè que els florestans no han pogut aprofitar ja que en la jugada posterior ha arribat el tercer dels sabadellencs que ha esmicolat les esperances de capgirar el resultat.

El tècnic de l'Olímpyc, Gerard Casas, ha lamentat la falta d'encert de cara a gol però confia que l'equip serà prou fort per refer-se de la dinàmica negativa en què està immers.

Gerard Casas

És un equip molt fort mentalment, tenen molt caràcter i personalitat. Si seguim fent la feina que portem dues setmanes fent, la setmana que ve guanyarem.

La setmana que ve, els florestans tenen una nova oportunitat per començar a veure la llum, ja que visiten la pista del cuer, el Ripollet.