El Gall de Carnaval torna el poder a la ciutat i l'organització es proposa sumar més adults a la festa


  • Comparteix:

Sant Cugat ha dit adéu al Carnaval 2017 amb una processó de dimecres de cendra en què el Gall ha retornat simbòlicament el poder a l'Ajuntament i ha fet el camí de tornada al cimbori acompanyat d'una trentena de persones. La cercavila ha acabat amb una sardinada popular davant el Monestir. La comissió de Carnaval es posa com a repte de cara a properes edicions captar més públic adult.

Ho explica una de les membres de la comissió de Carnaval Eva Navarro.

Eva Navarro

Estem ultra-satisfets, hem venut tots els tiquets de les activitats de pagament i la resta també han tingut moltíssima participació. Volem anar més enllà i el repte és aconseguir que vingui més públic adult, perquè el públic jove ja hi està molt implicat.

Tot i que l'acte final d'aquest dimecres no ha tingut gaire participació, els santcugatencs han viscut amb intensitat les festes de la setmana.

Santcugatencs

Hi havia moltíssima gent al ball de Gitanes aquest any, l'ambient és increïble i t'ho passes molt bé. / He anat disfressada tots els dies i vaig anar a veure com l'alcaldessa li donava la vara al Gall.

El punt final l'ha posat un concert a la Casa de Cultura amb les corals Cantem les 40, Backline Choir i La Pinya.

Així s'ha tancat una setmana de disbauxa protagonitzada per un ball de Gitanes de rècord, la tradicional rua de comparses i les activitats del Carnaval infantil.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.