Rosario fa vibrar el Teatre-Auditori amb cançons del nou disc i els grans èxits de sempre


  • Comparteix:

La cantautora Rosario Flores ha presentat aquest dijous el seu nou disc, 'Gloria a ti', amb un concert que ha omplert de gom a gom el Teatre-Auditori. La cantant ha combinat cançons del seu últim àlbum, inspirat en la seva mare Lola Flores, i també ha repassat alguns dels seus grans clàssics per contagiar d'energia i posar dempeus un públic entregat. Durant prop de dues hores, i acompanyada de la seva banda, Rosario ha demostrat que, tot i el pas dels anys, continua emocionant amb la seva fusió característica d'arrels flamenques amb la rumba, el pop, el rock o el soul.

Només començar el concert, la cantant ha agraït el suport del públic català.

Rosario Flores

Vinc amb moltes ganes, us cantaré totes les cançons d'abans i d'ara. Sé que mai em deixeu sola, que Catalunya és el meu millor públic, de veritat.

L'actuació de Rosario ha estat una les activitats programades amb motiu del Dia Internacional de la Dona. És la tercera ocasió que l'artista visita Sant Cugat, després de passar pel Teatre-Auditori el 2014 i el 2009.

about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.