Un Patí Hoquei Club femení impotent cau davant l'Alcorcón i s'allunya cada vegada més de la salvació

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení perd a casa de manera clara contra l'Alcorcón (1-4) i veu com la permanència a l'Ok Lliga sembla cada vegada més utòpica. Les santcugatenques han estat impotents davant un rival que ha portat el pes del partit i ha sabut aprofitar els errors de les locals, penalitzades per les baixes d'Anna Espriu i Judit Navarro, que ha deixat l'equip per motius personals. Les de Jaume Oms sumen cinc derrotes seguides i queden a 11 punts de la salvació a falta de vuit partits per acabar la competició.

La primera part ha estat un autèntic monòleg de l'Alcorcón, que ha dominat la possessió i ha gaudit de diverses ocasions per avançar-se en el marcador. Les vermell-i-negres han pogut resistir fins al minut 15 de partit, quan han encaixat dos gols en només un minut que han significat un cop molt dur just abans del descans.

A la segona meitat el matx ha tingut una tònica similar, i les madrilenyes han ampliat l'avantatge als cinc minuts de la represa amb un 0-3 que encarrilava definitivament la victòria visitant. El Patí Hoquei ho ha seguit intentant amb dignitat però ha encaixat el quart i només ha obtingut un escàs premi amb el gol de l'honor a dos minuts pel final, obra d'Anna Carranza.

El tècnic, Jaume Oms, ha acabat força descontent amb el rendiment de l'equip, tot i que es nega a llençar la tovallola.

Jaume Oms

Hem comès quatre errors garrafals que ens han costat el partit. Si ens costa fer gols i en regalem quatre és complicat. La salvació és molt difícil però seguirem lluitant fins el final amb il·lusió.

La propera jornada, d'aquí a dues setmanes, les santcugatenques visiten la pista de l'Sferic Terrassa.