Els Gausacs arrenquen la temporada amb castells de 7 i la vista posada al 3 de 9


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat han descarregat el 5 de 7, el 4 de 7 i el 4 de 7 amb agulla a la primera actuació de la temporada, la diada de Sant Medir a la plaça de Can Quitèria. Una primera trobada que, en paraules dels seus caps de colla, Àlex Castellarnau i Biel Samsó, ha estat 'agredolça' per la reduïda afluència de castellers santcugatencs, però tot i això plantengen la temporada amb ambició i un objectiu clar, el 3 de 9 amb folre.

Per assolir aquesta fita, els caps de colla dels Gausacs volien començar amb una actuació de més nivell de l'habitual en aquestes dates per acostar-se el més aviat millor a la gamma alta de 8, però finalment han hagut de rebaixar lleugerament els objectius per adaptar-se al nombre de camises disponibles. Un dels caps de colla dels Gausacs, Àlex Castellarnau, ha explicat que, tot i que els castells que han portat finalment han estat sòlids, esperaven més assistència.

Àlex Castellarnau

Pensàvem que amb un nivell mitjà podríem assolir el volum de gent. Els castells han sortit molt macos, hem estrenat gent, sobretot canalla. La diada té un to agredolç.

De cara a la temporada, l'altre cap de colla dels camises verdes, Biel Samsó, ha assenyalat el 3 de 9 com el gran objectiu de la temporada.

Biel Samsó

Avançar els 'tempos' ens ha de permetre assolir 5 de 8 i 7 de 8 abans i, per tant, el gran objectiu de la temporada, el 3 de 9, pugui arribar amb millors condicions.

A la diada, els Gausacs han estat acompanyats dels Castellers de Sants i els Castellers de la Vila de Gràcia, que han calcat la mateixa actuació: 5 de 7, 7 de 7 i 4 de 7 descarregats.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.