El musical de Gerónimo Stilton, 'Gran retorn a la fantasia', porta màgia i música al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

La màgia, l'emoció i la música han estat les protagonistes del nou espectacle musical de Gerónimo Stilton, 'Gran retorn a la fantasia', que ha fet gaudir un Teatre-Auditori on els més petits han conformat la major part del públic. L'obra, dirigida per Lluís Danés, ha explicat una nova aventura del famós ratolí Stilton i el seu retrobament amb personatges com el gripau Scribacchinus, la Flordiana de la Flor, l'encantador Boletus i la valenta Alys.

La força visual de l'espectacle és un dels seus punts forts per atrapar el públic, que ha cantat i ballat amb les aventures d'un dels grans fenòmens literaris per als més petits. Ho ha explicat a Cugat.cat l'actriu que encarna l'antagonista de l'obra, Beth Rodergas.

Beth Rodergas

Els atrapa tant perquè visualment és molt potent. L'escenografia, el vestuari i la il·luminació són molt espectaculars.

El musical està basat en l'obra 'El gran llibre del Regne de la Fantasia', que es va convertir en un dels llibres més llegits de 2015 amb 200.000 exemplars venuts a l'Estat espanyol.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.