El Junior certifica l'accés a la final de la Copa de la Reina després de superar el Polo per la mínima

El femení del Junior d'hoquei herba s'enfrontarà al Club de Campo en la final de la Copa de la Reina després de guanyar de manera ajustada (1-0) el RC Polo. L'equip blau-i-negre n'ha tingut prou amb una diana de Stefania Piris per superar un Polo que ha oposat resistència sense premi final. Les santcugatenques disputen aquest diumenge a la una del migdia la reedició de la final de l'any passat en què van guanyar les madrilenyes.

Les santcugatenques accedeixen a la final després d'un partit fluix a nivell de joc, però en què han mostrat compromís i actitud. El gol d'Stefania Piris en el primer quart ha estat suficient per a un Junior que ha millorat en el darrer quart, després de tres períodes en què no han pogut tenir el control del joc en cap moment.

La pressió alta del Polo no ha facilitat la sortida de bola del Junior i les blau-i-negres han estat molt espesses en la fase creativa. Les barcelonines han tingut un parell d'ocasions clares per empatar en dos penals córner que no han sabut aprofitar. El tècnic del Junior destaca la millora en el darrer quart de les seves jugadores i espera un equip molt competitiu a la final.

Joan Vidal

Estic content que en l'últim quart ens hem trobat. De cara a la final hem de ser nosaltres mateixes i sense mirar al rival.

El femení del Junior jugara la segona final consecutiva de la Copa de la Reina aquest diumenge a la una del migdia contra el Club de Campo, que s'ha desfet en semifinals de la Reial Societat per dos gols a zero.