El Junior tanca la participació a la Copa del Rei en quart lloc després de caure davant l'Egara

El masculí del Junior d'hoquei herba posa el punt final a la Copa del Rei en quarta posició després de perdre (0-2) davant l'Egara a la final de consolació. Els blau-i-negres han pagat car l'esforç a la semifinal davant el Polo a la primera meitat i els ha faltat efectivitat de cara a porteria en el tram final de partit. El conjunt egarenc ha estat més resolutiu i s'ha desfet dels amfitrions per quedar-se la tercera plaça.

La ressaca del partit d'aquest dissabte davant el Polo ha jugat un mala passada al Junior, que ha tingut dificultats per entrar al matx. Un inici de tempteig ha allunyat el perill de les àrees en els primers compassos del partit, però a mesura que han avançat els minuts l'Egara s'ha fet amb el timó del joc i ha gaudit de les millors ocasions. El domini dels de Terrassa s'ha traduït en el 0-1 des del penal-córner al minut 14, quan Jordi Farrés ha enviat la pilota al fons de la xarxa.

La tònica ha estat la mateixa en el segon quart, però aquesta vegada l'Egara no ha vist porteria i s'ha arribat al descans amb avantatge egarenc per la mínima. El Junior, però, ha recuperat sensacions a la represa i ha establert la igualtat en el partit. Els blau-i-negres han fet el primer avís des del penal-córner però la defensa rival ha aturat la iniciativa santcugatenca.

A la recta final del tercer quart, l'equip de Jorge Dabanch ha tingut fins a dos penals-córner més, però de nou s'han estavellat davant la solidesa defensiva dels terrassencs. L'últim període s'ha tenyit de blau-i-negre amb un Junior que ho ha provat del dret i del revés i fins i tot ha tret el porter jugador per intentar capgirar el marcador. L'Egara, però, ha sabut patir i ha sentenciat el partit amb un penal-córner transformat per Pau Quemada.

El tècnic del Junior, Jorge Dabanch, assegura que tot i començar malament l'equip ha tingut opcions fins al final.

Jorge Dabanch

Hem començat molt fluixos els dos primers quarts. Després del descans l'equip ha estat millor però no hem vist porteria

El Junior retorna a la competició regular de la Divisió d'Honor la setmana que ve amb opcions de revenja, ja que rep l'Egara.