La UESC femenina cau davant el CN Sabadell i segueix en zona de promoció de descens

El femení de la UESC de bàsquet perd (46-57) davant el Club Natació Sabadell en un partit fluix de les de Marta Rosanas, que han anat a remolc de les visitants tota l'estona. Les santcugatenques s'han trobat un CN Sabadell que és a la part baixa de la taula però que travessa una gran dinàmica i ha arribat al pav 1 de la Rambla del Celler després de quatre victòries seguides. Quan només falten sis jornades per al final de la lliga, la UESC segueix en zona de promoció de descens amb un balanç de vuit triomfs i 15 derrotes.

El primer quart del partit ha estat marcat pel baix encert de cara a cistella per part dels dos conjunts. La UESC només ha anotat tres punts i ha vist com les sabadellenques prenien un primer avantatge de cinc punts al final del primer període (3-8). Al segon quart, les vermell-i-negres han pujat una marxa en la pressió defensiva però han seguit poc inspirades en atac i han marxat al descans set punts per sota (16-23).

A la represa el ritme de joc i l'encert anotador han augmentat, però les de Marta Rosanas no han aconseguit en cap moment trencar el domini de les visitants, que han arribat a l'últim període amb deu punts de marge (34-44). Un marcador que no s'ha mogut fins passats cinc minuts d'aquest últim quart. El CN Sabadell ha sabut gestionat la seva superioritat en el joc i a l'electrònic per acabar certificant el triomf amb 11 punts de diferència.

L'entrenadora de la UESC, Marta Rosanas, ha lamentat la falta d'encert tot i la bona feina defensiva de les jugadores. Rosanas confia que l'equip assolirà la salvació.

Marta Rosanas

S'ha de tenir confiança perquè en el bàsquet no saps què pot passar fins al final. Hem de seguir intentant-ho fins al final.

La setmana que ve, les santcugatenques visiten el CB Les Franqueses, un altre rival de la zona baixa.