El Junior masculí perd davant l'Egara en un final cruel en què ha encaixat un gol a l'últim minut

El masculí del Junior d'hoquei herba cau de manera amarga davant el Club Egara (1-2) i veu com s'allunyen els quatre equips capdavanters a la Divisió d'Honor. L'equip dirigit per Jorge Dabanch s'ha avançat en el primer quart amb un gol de Nil Marí i ha sabut mantenir la porteria a zero durant bona part del matx gràcies a la solidesa defensiva. Finalment, l'Egara ha fet valer la seva experiència i profunditat de banqueta per capgirar el marcador en els últims 10 minuts de partit.

El Junior buscava la revenja en partit de lliga després de caure fa tot just una setmana davant l'Egara en la final de consolació de la Copa del Rei disputada a Sant Cugat. Els visitants han tingut la primera gran ocasió en un 'stroke' que Eduard Arbós ha enviat al pal, però el Junior ha obert la llauna en una acció culminada per Nil Marí.

L'Egara ha gaudit del domini de la possessió, però no ha tingut gaires ocasions clares fins que just abans del descans, ja amb el temps complert, ha gaudit de quatre penals-córner seguits per empatar que no ha aconseguit materialitzar.

Al tercer temps, els santcugatencs han seguit molt ben plantats en defensa i han tingut alguna oportunitat per fer el segon. Els visitants han insistit fins que Marc Garcia-Chicote, ja a l'últim quart, ha enviat la pilota al fons de la xarxa aprofitant una centrada de Pau Quemada.

En els 10 minuts que faltaven per al final, el partit s'ha obert i els dos conjunts han buscat el gol de la victòria, que finalment ha caigut del bàndol egarenc en una nova acció de Pau Quemada culminada per Lluís Mercadé a falta d'un minut per la botzina final. El tècnic del Junior, Jorge Dabanch, lamenta els errors que han condemnat l'equip al final del partit.

Jorge Dabanch

Som un equip petit que vol ser gran i cometem errors individuals d'equip petit. Cal millorar amb treball i que als jugadors els molesti perdre com avui. Els èxits arribaran.

La setmana que ve, els santcugatencs afronten un desplaçament clau en les aspiracions d'entrar entre els quatre primers classificats: visiten el Club de Campo, que ocupa precisament aquesta quarta plaça a tres punts del Junior.