Txarango presenta a 'El Club dels Bolats' el seu últim disc, 'El Cor de la Terra'


  • Comparteix:

Txarango ha visitat el programa 'El Club dels Bolats' de Cugat.cat per presentar el seu últim treball, 'El Cor de la Terra'. La meitat dels drets que recullin de cadascuna de les cançons d'aquest disc es destinen a entitats que fan alguna tasca social amb la qual els membres del grup s'identifiquen. L'entrevista al cantant, Alguer Miquel, i al baixista, Àlex Pujols, sonarà al 91.5 FM i a Cugat.cat aquest divendres a les dotze del migdia.

'El Cor de la Terra' és el tercer àlbum d'estudi de la banda catalana i inclou nous arranjaments a les seccions de vents i els sons de les guitarres. En tot cas, l'estil genuí de Txarango es manté, tal com ha explicat el cantant de la banda, Alguer Miquel.

Alguer Miquel

El disc és el resultat de les històries que volíem explicar i recupera tot el que venia sent Txarango.

Txarango són coneguts per estar constituïts com una cooperativa i per estar involucrats en diferents projectes solidaris i socials. Així, el 50% de la recaptació de drets que es faci de cadascuna de les 14 cançons que estructuren el disc es destinarà a alguna entitat de caire social. Ho ha explicat el baixista, Àlex Pujols.

Àlex Pujols

El 50% dels drets es destinen a un col·lectiu que fa una feina que admirem.

La gira d''El Cor de la Terra' no farà parada a Sant Cugat, però la banda no descarta fer-ho de cara a la propera. Txarango ja va actuar a la ciutat a la Festa Major del 2012 i al festival Petits Camaleons el 2014.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.