La UESC reuneix bona part dels 30 anys d'història a una exposició de la Casa de Cultura


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) aplega bona part dels membres dels 30 anys d'història a l'exposició que ha organitzat l'entitat a la Casa de Cultura. Expresidents, exjugadors del primer equip del club, representants de la Federació Catalana de Bàsquet i altres personalitats del món esportiu i polític de la ciutat han assistit a la inauguració de la mostra. Fotografies, trofeus, samarretes i altres objectes de record dels 30 anys formen la mosta, oberta fins el 20 d'abril.

Abans de veure la mostra, el club ha organitzat una presentació en què han intervingut el periodista santcugatenc Jordi Robirosa, alguns dels expresidents del club, el director del Centre d'Alt Rendiment, Ramon Terrassa, el representant de la Federació Catalana de Bàsquet, Pere Sust, i el regidor d'Esports, Eloi Rovira.

A més, els capitans dels primers equips masculí i femení, Patrick Reyes i Íngrid Monclús, juntament amb més capitans d'equips del planter, han fet entrega de samarretes del 30 aniversari a algunes de les personalitats que han assistit a l'acte. Després d'aquesta presentació s'ha dut a terme una exhibició de tennis taula a càrrec dels palistes de la UESC Josep Antón i Mariona Munn, i s'ha obert la porta de l'exposició.

A la mostra, s'hi ensenyen cistelles, samarretes de diferents generacions del club, retalls de premsa, trofeus, fotografies, plafons amb la història de l'entitat i un vídeo en què s'explica la idiosincràcia de la UESC. El director del programa d'activitats del 30 aniversari de la UESC, Oriol Antras, ha recodat la gran feina que hi ha hagut per dur a terme aquesta iniciativa i ha lloat el bàsquet com a motor d'aprenentatge en valors.

Oriol Antras

Hi ha un munt de documentació que és antic, és molta feina. El bàsquet és una excusa per formar les persones.

L'actuació d'un quartet de violoncels de l'Escola Fusió i la tradicional foto de família han tancat la cita.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.