'Life', 'Power Rangers' i 'Your name', estrenes als cinemes de Sant Cugat aquest cap de setmana


  • Comparteix:

La cartellera de Sant Cugat es renova aquest divendres amb tres films. Les dues sales de la ciutat, Cinesa i Yelmo, estrenen la producció de ciència ficció 'Life' ('Vida') de Daniel Espinosa. També arriba a la gran pantalla el 'blockbuster' d'aquesta setmana, el retorn dels 'Power Rangers', la mítica sèrie d'acció i fantàstica, que aquesta vegada dirigeix Dean Israelite. Yelmo a més proposa una de les històries d'animació del manga japonès més exitoses dels darrers temps: 'Your name', dirigida per Makoto Shinkai.

'Life'
En la seva recerca de vida extraterrestre a Mart, una tripulació de l'estació especial internacional descobrirà el que podria significar un dels més grans avenços en la història de la humanitat i és l'evidència d'una forma de vida més intel·ligent del que es podria esperar. El film té un destacat repartiment format per Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson, Ryan Reynolds i Hiroyuki Sanada.



'Power Rangers'
Cinc joves estudiants descobreixen que el món està a punt d'extingir-se per una amenaça alienígena. Escollits pel destí, els protagonistes descobriran, després d'adquirir uns poders sobrenaturals, que són els únics amb capacitat per salvar el planeta. Per aconseguir-ho s'hauran de convertir en un equip, superar les seves diferències i passar a ser els Power Rangers. El film està protagonitzat per RJ Cyler, Elizabeth Banks, Ludi Lin, Becky Gomez, Naomi Scott, Dacre Montgomery i Bryan Cranston.



'Your name'
Taki i Mitsuha descobreixen que han intercanviat els seus cossos mentre dormien i que es poden comunicar per mitjà de notes. D'aquesta manera, creen un vincle que acabarà convertint-se en una relació romàntica.

'Your name' ha estat la quarta pel·lícula més taquillera de la història del Japó, amb una recaptació de més de 250 milions d'euros. El film va ser guardonat amb el premi a la millor pel·lícula d'animació al Festival de Sitges.

about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.