Els Gausacs descarreguen el 4 de 8, el 5 de 7 i el 7 de 7 a la Diada de Primavera


  • Comparteix:

Els Gausacs han celebrat la Diada de Primavera aquest diumenge descarregant el 4 de 8, el 5 de 7 i el 7 de 7 a la plaça de Sant Pere. Els Castellers de Santpedor i els Moixiganguers d'Igualada han estat les colles convidades per aquesta diada que tanca el primer bloc d'actuacions de la colla local. Els primers han descarregat el 4 de 6, el 3 de 6 aixecat per sota i el 5 de 7, i els Moixinganguers el 2 de 7, el 4 de 7 i el 5 de 7.

Un dels caps de colla dels camises verdes, Biel Samsó, ha destacat el bon estat de forma dels Gausacs.

Biel Samsó

Acabem uns registres numèrics molt bons. Uns números que al principi de temporada ens plantejàvem poder arribar. Estem molt contents per la resposta tant a assaig com a plaça.

La colla reprendrà els assajos després de Setmana Santa per començar a preparar el segon bloc d'actuacions, que s'allargarà fins Sant Joan. Àlex Castellarnau, l'altre cap de colla, ha explicat a Cugat.cat que a les properes diades volen descarregar castells més ambiciosos.

Àlex Castellarnau

Deixarem una mica de banda els castells bàsics de vuit. Tenim unes actuacions molt importants fins a Sant Joan i ens plantegem començar a descarregar castells de gamma alta de vuit sense cap por.

Els Gausacs actuaran el 23 d'abril a Igualada per celebrar l'aniversari de la colla dels Moixiganguers.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.