Lucrecia i els ritmes cubans traslladen el Teatre-Auditori a la Barcelona més màgica


  • Comparteix:

L'espectacle de Lucrecia 'Una bruixa a Barcelona' ha fet aquest diumenge que l'escenari del Teatre-Auditori viatgés a través dels elements més representatius de la capital del país, com el drac de Gaudí, la Pedrera i la Sagrada Família. La funció, carregada de ritmes cubans, explica la història de la Lucre, una nena cubana que arriba a Barcelona i que, guiada per les seves característiques trenes de colors, recorrerà la ciutat. L'escenografia d'aquest muntatge es va elaborar al taller de l'equipament municipal.

Lucrecia ha explicat a Cugat.cat els valors que vol transmetre el xou.

Lucrecia

Aquest musical parla sobre l'amor a Barcelona, l'amistat i els petons de xocolata. És important fomentar l'humor, la cultura i la bona música a la canalla.

L'espectacle, escrit i dirigit per Edu Pericas i produït per Anexa, també recull alguns dels temes musicals més coneguts de la cantant cubana, com 'Besitos de chocolate' i 'Mi gente'.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.