El masculí del Junior esvaeix els fantasmes i atropella el Barça per retrobar-se amb el triomf

El masculí del Junior trenca la ratxa de tres desfetes consecutives i es retroba amb el triomf (4-2) davant el Barça, en partit corresponent a la setzena jornada de la Divisió d'Honor d'hoquei herba. Els blau-i-negres han estat superiors al rival de principi a fi i han posat setge a la porteria blaugrana per generar les millors ocasions. El Barça ha estat molt eficient en atac i ha tingut opcions de puntuar fins a l'últim quart.

El Junior ha estat el clar dominador des de l'inici i ha acorralat el Barça a la seva àrea. Els blaugranes, obligats a treure aigua des del primer quart, s'han buidat en tasques defensives i han provat sort al contraatac. El Junior ho ha intentat per totes bandes i ha tingut molta més presència ofensiva que els rivals, amb dos penals-córner, però el gol ha arribat de la banda contrària.

Quan tot just s'havien disputat tres minuts del segon quart, els blaugranes han transformat un penal-córner de la mà de Jack Tyler. La dinàmica, però, s'ha mantingut i el domini blau-i-negre ha permès que els homes de Jorge Dabanch empatessin 10 minuts més tard a través d'un penal-córner, que ha transformat Gaby Dabanch. Amb el temps de la primera part ja exhaurit i de nou des dels 10 metres el Junior ha fet el segon, obra de Marcel Malgosa, per marxar al descans amb avantatge.

A la represa, el Junior ha seguit portant el timó del partit. Autoritari amb la pilota i prolífic en atac, el conjunt blau-i-negre ha vist porteria de nou al minut 13 del tercer quart i Marcel Malgosa ha transformat el penal-córner per fer el segon del seu compte particular. El Barça, però, ha retallat distàncies un minut més tard en una acció de fortuna que ha agafat la defensa santcugatenca a contrapeu.

L'últim període, que semblava complicar-se per als interessos santcugatencs amb el gol visitant, s'ha tenyit de blau-i-negre amb l'acció d'un Junior que no ha parat de generar perill fins al final. Els santcugatencs han fet el gol de la tranquil·litat de la mà d'Àlex Gil en una bona jugada individual al minut 13. L'empenta final dels de Jorge Dabanch s'hauria pogut traduir en golejada però la bona feina defensiva del Barça ha mantingut el resultat.

El tècnic del Junior es mostrava satisfet amb el partit del seu equip.

Jorge Dabanch

Són tres punts importants davant un equip que s'està jugant la vida per evitar el descens. Hem fet un partit complet i bo en línies generals.

D'aquí a dues setmanes els blau-i-negres visiten el líder de la categoria i actual campió de la Copa del Rei, el totpoderós Polo.