Les pastisseries esperen almenys mantenir les vendes de mones de Pasqua


  • Comparteix:

Les pastisseries santcugatenques esperen com a mínim mantenir el volum de vendes de mones de Pasqua aquest any. La xocolata és el gust que més triomfa tant per a nens com a per a adults i, tot i que cada vegada se n'encarreguen o reserven més, els padrins acostumen a anar a última hora a comprar-les.

Com cada any, les figures que més surten acompanyant els pastissos, els tradicionals ous de xocolata i els pollets són les relacionades amb els esports i amb personatges del cinema i de la televisió actuals. El Barça, 'Star Wars', 'Frozen' i 'Pokemon' són les temàtiques que més demanen els santcugatencs. Ho expliquen els responsables de les pastisseries santcugatenques.

Pastissers de Sant Cugat

El Barça sempre funciona i després mana Disney. / Els clàssics que surten a la televisió cada any es repeteixen.

Molts dels compradors opten cada vegada més per les figures comestibles, sobretot de xocolata. Els pastissers expliquen que els demanen en diverses ocasions ficar els ninots de plàstic dins dels tradicionals ous de xocolata, per trobar-se'ls quan els trenquin.

Pastissers de Sant Cugat

De vegades demanen que els obris els ous i posis una figureta o un regal dins. / Una vegada em van demanar posar unes sabates dins d'un ou.

Segons el sector, les vendes de les mones de Pasqua van en augment o es mantenen els últims anys, fet que consolida aquesta tradició a la ciutat. Tot i això, segons la majoria dels pastissers, les compres d'última hora fan cada vegada més complicat fer una previsió sobre les xifres de vendes.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.