La UESC reivindica el seu pes a Sant Cugat en el sopar del 30è aniversari del club


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat reivindica el seu paper a la ciutat al sopar de celebració del 30è aniversari del club. Famílies, entrenadors, membres de la junta, jugadors i antics membres de la UESC s'han aplegat al Qgat Hotel en un sopar solidari que ha accentuat el pes social de l'entitat vermell-i-negra. 170 assistents han col·laborat en la causa del Campus Sant Cugat Índia i s'han recaptat prop de 1.000 euros.

Més enllà de l'àpat, s'ha fet entrega dels premis Valors en l'Esport i també dels premis Gala 30 anys. Els guardons més destacats han estat Trajectòria 30 anys, per al soci històric Miquel Montserrat i el membre de la junta del tennis taula Joan Minguell; millor jugador, per al jugador del sènior Robert Cosialls; millor jugadora, que han compartit les jugadores del primer equip Saioa Lucas i Mirari Lizaso; millor entrenador, que ha caigut en mans del tècnic del junior masculí Jordi Balaguer, i millor entrenadora, que se l'ha endut Cristina Costa per la feina amb el preinfantil 1 femení.

A més l'acte ha tingut la presència de l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, el president de la Federació Catalana de Bàsquet, Joan Fa, i altres personalitats del món polític i esportiu de la ciutat. A la cita s'ha reivindicat el pes del club a nivell formatiu, no només pel que fa a l'esport sinó també pel paper que juga inculcant valors als més joves. Per tot plegat, la presidenta de la UESC, Mònica Mateu, ha assegurat que el club viu un bon moment en aquest aniversari.

Monica Mateu

Estem molt contents per la rebuda que ha rebut. Aquest club es va crear basat amb una sèrie de valors i penso que el club viu un molt bon moment. Tenim moltes coses per celebrar més enllà dels 30 anys.

La festa ha culminat amb l'actuació dels DJ Puma i Àlex.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.