L'Esbart i el Grup Mediterrània converteixen la plaça Victòria del Àngels en un espai de dansa popular


  • Comparteix:

El Grup Mediterrània i l'Esbart Sant Cugat han sumat forces aquest divendres per convertir la plaça de Victòria dels Àngels en un espai protagonitzat per les danses populars. Santcugatencs de totes les edats han participat a la cita per conèixer, observar i posar en pràctica les seves habilitats en aquestes danses tradicionals que formen part del ball festiu de plaça i de carrer. La iniciativa forma part del programa d'activitats del Sant Cugat Balla.

La directora d'Andança, l'escola de ball de l'Esbart, Lali Mateu, ha explicat que és la segona edició d'aquesta iniciativa.

Lali Mateu

Teníem ganes de celebrar el Dia Internacional de la Dansa d'una manera més popular i fent ballar la gent danses de plaça.

Així ho han viscut els participants, que han elogiat la proposta intergeneracional.

Participants

Em sembla fantàstic, apropar la dansa a la gent. / És una iniciativa per donar-se a conèixer i compartir un espai. / És magnífic, és ideal per al cos i l'esperit.

Les activitats seguiran el 26 d'abril a les nou del vespre al Cafè Auditori amb 'Una hora de dansa', una mostra de dansa contemporània, urbana, teatre dansa i flamenc, a més de la projecció del curtmetratge 'Timecode', guardonat amb la Palma d'Or de Cannes.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.