El CEM-L'Hospitalet apallissa el Granollers a la final de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes


  • Comparteix:

El CEM-L'Hospitalet guanya (81-10) la final de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes davant el CB Granollers en un matx que s'ha disputat al pav 3 de la Rambla del Celler en el programa d'actes de la Ciutat del Bàsquet Català. Ha estat un partit dominat clarament pels riberencs, que s'han mostrat com un conjunt molt superior en totes les fases del joc.

Ja en el primer quart, tot i l'inici igualat de partit, els de l'Hospitalet de Llobregat han estat molt millors que els de Granollers. Ha estat una superioritat que s'ha fet més gran a mesura que han passat els minuts, per arribar al descans 40 a 6. A la represa, la dinàmica ha estat la mateixa i fins i tot en el tercer quart el CB Granollers s'ha quedat sense anotar, per tancar el resultat en un darrer quart que ha deixat el marcador definitiu 81 a 10 per al CEM-L'Hospitalet.

La competició, organitzada per la Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF), enguany ha comptat amb tres conjunts, els dos de la final més el Barmesad Castelló. És una competició que supera les 30 edicions i que per a la propera espera poder arribar als vuit equips. El seu president, Josep Giménez, espera que a poc a poc es vagi normalitzant aquest esport i es vegi com un més.

Josep Giménez

Per nosaltres és important que Sant Cugat ens hagi acollit. S'ha de fer integració i que quedi clar que aquest esport és essencialment bàsquet.

Abans de la disputa del partit s'han dut a terme actes per a la promoció del bàsquet adaptat davant de l'Ajuntament, i partits escolars i d'exhibició.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.