Neix És-fera 72 per apropar l'art contemporani i urbà als santcugatencs


  • Comparteix:

L'associació És-Fera 72 s'ha presentat en societat aquest dissabte amb la inauguració del seu centre social, d'art i cultura ubicat al número 14 de l'avinguda de Josep Anselm Clavé. És-Fera 72 neix amb l'objectiu d'oferir un espai de creació artística per a joves de la ciutat i apropar l'art urbà i contemporani a la població santcugatenca.

El cofundador de l'entitat, Aram Millet, ha explicat a Cugat.cat per què han creat aquesta associació.

Aram Millet

El nostre objectiu és fer arribar la nostra manera de veure l'art a la gent de la ciutat. Creiem que l'art a Sant Cugat està vist d'una forma molt elitista i nosaltres volem apropar-lo a la gent jove.

A la inauguració, els assistents han pogut visitar l'espai de l'entitat i les obres exposades pels artistes promotors d'És-fera 72. També hi ha hagut un servei de barra i música en directe a càrrec de Marc Osho. El cofundador de l'associació, Daniel Berenguer, ha explicat què oferirà És-fera 72.

Daniel Berenguer

Estem oberts a totes les possibilitats i a tots els artistes que puguin arribar aquí. Volem fer una plataforma polivalent d'art per a joves.

El local de l'entitat consta d'una galeria on es faran exposicions, un espai de tallers on treballen els mateixos artistes i una zona de 'coworking', que es llogarà a artistes que necessitin un lloc on treballar.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.