El FC Barcelona s'endú el Campionat de Catalunya júnior d'hoquei patins de Sant Cugat


  • Comparteix:

El FC Barcelona d'hoquei patins es proclama campió del 35è Campionat de Catalunya júnior que s'ha disputat al pav 2 de la Rambla del Celler. L'equip blaugrana ha guanyat el Club Patí Manlleu en una emocionant final que s'ha resolt després d'una tanda de 18 faltes directes. El PHC Sant Cugat ha acabat en tercera posició, amb victòria també a través de les faltes directes a la final de consolació davant el Club Patí Vic.

En el 50è aniversari del Patí Hoquei Club, l'entitat ha tornat a situar Sant Cugat com l'epicentre de l'hoquei patins català. El pav 2 de la Rambla del Celler s'ha quedat petit durant les tres jornades en què han passat per la ciutat els vuit millors planters de Catalunya, amb alguns dels noms més prometedors de l'hoquei patins català. Els dos primers classificats es jugaven el títol però ja s'havien garantit la presència al Campionat d'Espanya, una fita de la qual s'ha quedat a les portes el Patí Hoquei.

Els santcugatencs, això sí, han arribat a semifinals però han caigut en un matx polèmic davant el CP Manlleu (0-2), en què els vermell-i-negres s'han mostrat molt crítics amb l'arbitratge. A l'altra semifinal, el Barça ha suat de valent per superar el CP Vic, però s'ha acabat imposant als osonencs (2-3). El Patí Hoquei, amb l'afició al costat, ha jugat la final de consolació davant el Vic i, després que el partit acabés amb empat a 3, ha obtingut el bronze català a les faltes directes, amb un gol anotat per Xavi Serrallonga.

A la gran final, el Barça ha començat manant, però el Manlleu, empès per una afició sorollosa i animat per un ambient de gala a un pav 2 ple a vessar, ha empatat. Tot i estar condicionat per les faltes, els manlleuencs han mantingut l'empat fins al final del partit i també dels cinc minuts de pròrroga, i el títol també s'ha jugat a les faltes directes. En aquest cas, la tanda semblava no acabar-se mai, sense encert per part de cap dels dos equips, però finalment Antonio Miguélez l'ha encertat i ha donat el títol al Barça, desfermant l'eufòria blaugrana

El Patí Hoquei s'ha mostrat orgullós i satisfet de l'organització d'aquest 35è Campionat de Catalunya júnior, que ha estat un altre dels actes importants de l'any del mig segle de l'entitat vermell-i-negra. Pel que fa als altres equips, el Vendrell ha estat cinquè, el Caldes sisè, el Lleida Llista setè i finalment el Reus Deportiu ha estat el vuitè.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.