La segona entrega de 'Guardianes de la Galaxia', principal estrena als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

La cartellera de Sant Cugat es renova aquesta setmana amb tres films. Gairebé tres anys després de la primera pel·lícula, arriba a les dues sales de la ciutat la segona part de la saga de superherois de Marvel 'Guardianes de la Galaxia'. Yelmo proposa 'Plan de fuga', el nou treball d'Iñaki Dorronsoro protagonitzat pel català Alain Hernández. Cinesa també projectarà 'Un italiano en noruega', la cinta més taquillera a Itàlia aquest any.

'Guardianes de la Galaxia Vol.2'
Després de l'èxit de la seva aventura, els Guardians de la Galaxia van al rescat de Sovereign, un planeta poblat per éssers genèticament perfectes amenaçats pel temible monstre Obelisc. Les seves aventures els portaran també a Berhert, on Peter Quill (Chris Pratt), després d'anys de recerca, trobarà el seu pare, Ego (Kurt Russell).



'Plan de Fuga'
Víctor es guanya la vida amb petits atracaments amb la tècnica de fer un forat al terra, al sostre o a les parets per robar. Això canvia quan es posa en contacte amb una important banda mafiosa que el contracta per robar un banc internacional. A partir d'aquest moment, s'introdueix en un perillós univers del qual no podrà escapar.

Completen el repartiment Luis Tosar, Javier Gutiérrez, Alba Galocha i Itziar Atienza.



'Un italiano en noruega'
El film de Gennaro Nunziante narra les peripècies de Checco, un feliç funcionari de l'administració provincial que viu en una petita ciutat al sud d'Itàlia. El seu món s'enderroca quan a la feina es fa una reducció de plantilla i es veu forçat a escollir un trasllat a Noruega per ocupar-se d'una estació científica al Pol Nord, on li canvia la vida.

about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.