'Verano rojo' i 'Pàtria', primers reclams del Sant Cugat Fantàstic d'enguany


  • Comparteix:

Els films 'Verano rojo', 'Pàtria' i 'Maniac Tales' són algunes de les propostes del 3r festival Sant Cugat Fantàstic, que aquest dijous ha avançat part de la programació a l'antiga fàbrica d'Estrella Damm. La cita serà del 15 al 18 de juny a les sales de Cinesa, amb activitats a l'entorn del Teatre-Auditori.

A l'espera de tancar la programació, l'organització del festival ha avançat alguns dels títols de l'edició d'enguany.

'Verano rojo'
L'òpera prima del mallorquí Carles Jofre inaugurarà el festival en la 'premiere' mundial del llargmetratge. Es tracta d'un 'slasher' que té lloc a Mallorca, on quatre joves passen unes vacances de sol i platja. Els protagonistes hauran de lluitar per la supervivència quan s'endinsin en paratges inhòspits de l'illa.



'Pàtria'
El treball de Joan Frank Charansonnet narra la llegenda d'Otger Cataló. A la pel·lícula, les gestes del cavaller got són transmeses oralment a un monjo de l'època medieval. El film serà la pel·lícula clausurarà el Sant Cugat Fantàstic.



'Maniac tales'
Es tracta d'un film coral amb cinc relats vinculats a una història troncal, la de Juan, un immigrant mexicà en situació il·legal. Juan acaba treballant de conserge a un edifici on una veïna, la guionista de la sèrie 'Maniac tales', ha desaparegut amb el guió del darrer capítol.



'Monster hunt'
Aquest film del xinès Raman Hui és el segon més taquiller de la història al país asiàtic i combina imatge real i digital amb la participació de l'estudi creador de 'Shrek'. La pel·lícula explica la fugida de la reina del món dels monstres, que està embarassada i veu com uns malvats volen robar-li el fill i futur monarca.



'El ataúd de cristal'
Una actriu puja a una limusina que l'ha de portar a recollir un premi a la seva trajectòria, però el viatge es convertirà en la pitjor nit de la seva vida. Aquest és el punt de partida de l'obra del basc Haritz Zubillaga, un film que va rebre bones crítiques al festival de Sitges.



Curts del festival
El Sant Cugat Fantàstic tornarà a apostar per la difusió de curts en l'edició del juny. 'Hoy me ha pasado algo muy bestia', 'Darrell', 'Cavalls morts', 'Gentleman', 'Wolves' i 'Wolf of vengeance' seran a la programació.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.