La reflexió sobre el món de la interpretació d''Infàmia' omple el Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori s'ha omplert aquest dijous i divendres per viure el 'joc teatral' que el dramaturg Pere Riera proposa als actors en l'obra 'Infàmia', que posa de manifest la vessant personal en la vida professional. Els santcugatencs Emma Vilarasau i Jordi Bosch han compartit escenari amb Mar Ulldemolins i Francesc Ferrer en un muntatge engendrat arran del poder que té el públic sobre les arts escèniques i que combina realitat i ficció.

L'obra arrenca quan un actor d'èxit (Bosch) vol persuadir una actriu retirada (Vilarasau) perquè torni als escenaris. Els altres dos intèrprets (Ulldemolins i Ferrer), que tot just comencen a fer-se un lloc als escenaris, tindran l'opció d'albirar el camí que els espera en una professió sotmesa al veredicte del públic. Vilarasau reflexiona sobre la relació entre espectador i intèrpret.

Emma Vilarasau

Crec que la relació dels actors amb el públic no és fàcil. Aquesta obra ho qüestiona i no és fàcil fer-ho des del teatre.

El director del muntatge, Pere Riera, va començar a pensar 'Infàmia' després de l'èxit que va tenir la seva obra anterior, 'Barcelona', en la qual també actuava Vilarasau. 'Infàmia' vol reconèixer la figura dels actors i humanitzar-la.

Pere Riera

'Infàmia' és una obra d'actors, que són professionals d'un ofici molt particular però darrere del qual hi ha persones.

'Infàmia' va estrenar-se l'any passat a la Villarroel.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.