La UESC s'enfrontarà al Roser en el play-off d'ascens a EBA, després de tancar la fase regular amb victòria

El masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) de bàsquet supera de manera contundent (100-87) el CB Santa Coloma en l'últim partit de lliga abans de jugar davant el CB Roser la primera eliminatòria de la fase d'ascens a Lliga EBA. Els de Cesc Senpau afronten el play-off amb la moral pels núvols després de tancar la fase regular al grup 1 de Copa Catalunya amb una exhibició ofensiva en aquest últim partit i un balanç de 19 victòries i vuit derrotes en tota la temporada. El Roser ha confirmat aquest dissabte la primera posició al grup 2 amb un triomf a la pista del Sant Boi.

El públic que omplia el pav 1 ha encoratjat l'equip amb missatges de suport de cara al play-off i ha gaudit d'un recital anotador de la UESC des del primer minut. Els vermell-i-negres han dominat el joc des de bon començament i han obert un forat de 17 punts d'avantatge, tot i que s'ha arribat al final del primer període amb 29-19 al marcador.

L'efectivitat de cara a cistella s'ha mantingut al segon quart, en un duel de joc ofensiu entre dos conjunts que han descuidat la concentració defensiva en algunes fases del matx, conscients que ja no hi havia res en joc més enllà de tancar la competició amb bones sensacions. La UESC ha marxat de nou fins als 20 punts de diferència màxima per gaudir al descans d'un contundent 56-41.

A la represa, els santcugatencs han rebaixat un punt la intensitat i el Santa Coloma s'ha anat apropant mica en mica al marcador, sobretot en l'inici de l'últim quart, en què s'han situat a només vuit punts dels locals (88-80). Tot i això, els de Cesc Senpau han recuperat l'instint assassí en els últims minuts per assolir els 100 punts i segellar el triomf.

El tècnic de la UESC agraeix el suport de l'afició i confia que puguin gaudir de més alegries durant el play-off d'ascens.

Cesc Senpau

Els hem d'agrair molt el suport, mai hem jugat un partit fora de casa amb la sensació d'estar sols. Els volem tornar l'escalf i els convidem a jugar dos partits més. Estic molt content per tot, els jugadors s'ho mereixen.

Els santcugatencs inicien el somni que els pot portar a Lliga EBA el cap de setmana del 13 i 14 de maig amb el partit d'anada a casa davant el Roser, campió de l'altre grup de Copa Catalunya.