El PHC Sant Cugat empata i segueix depenent d'ell mateix per pujar de categoria


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat empata (4-4) davant l'Asturhockey a l'avantpenúltima jornada de Primera Divisió i es manté segon a la classificació. Un punt que deixa les coses tal i com estaven, amb els vermell-i-negres en plaça d'ascens a falta de dues jornades i depenent d'ells mateixos per aconseguir pujar a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal. Els dos conjunts s'han vist beneficiats per la derrota de l'Arenys de Munt, el tercer en discòrdia, que ha caigut a la pista del Mataró.

El partit ha estat molt igualat i han estat els asturians qui s'han avançat tres vegades en el marcador. Dos gols de Pedro han posat per davant el conjunt de Grado, però els santcugatencs han sabut reaccionar i abans del descans han aconseguit empatar. Primer Pau Gilabert i després Xavi Serrallonga han marcat i han fet justícia a un primer temps en què cap dels dos equips ha estat superior.

A la segona part el guió no ha canviat i els asturians han aconseguit avançar-se de nou mitjançant Pelayo, que ha aprofitat una bona jugada de Borja. De nou els de Joan Carles Vadillo han pogut empatar amb un gol de Farnés que han tornat a neutralitzar els visitants mitjançant Pelayo. Gabarra ha posat el quatre a quatre final amb un llançament llunyà. El porter visitant, Aarón, ha estat un dels grans protagonistes evitant la remuntada santcugatenca amb grans aturades.

El tècnic del Patí Hoquei, Joan Carles Vadillo, recorda que depenen d'ells mateixos per pujar, tot i que tenen dos partits molt complicats.

Joan Carles Vadillo

Depenem de nosaltres mateixos, queden dos partits molt complicats, però ho tenim a les nostres mans.

Els santcugatencs tenen un partit important la setmana que ve a casa contra el líder, un Palafrugell que ja ha ascendit matemàticament.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.