Pere Faura reflexiona sobre l'estat actual de la dansa amb 'Sin baile no hay paraíso'


  • Comparteix:

El coreògraf i artista Pere Faura ha portat aquest diumenge al Teatre-Auditori 'Sin baile no hay paraíso', un espectacle que barreja quatre solos emblemàtics de la història de la dansa per reflexionar sobre l'estat actual d'aquest art. 'La mort del cigne', 'Singing in the Rain', 'You should be Dancing' i 'Fase' són les quatre peces que l'artista ha interpretat amb el suport de música i audiovisual per explicar la seva forma d'entendre la dansa. El muntatge ha tancat les propostes del Sant Cugat Balla, el programa amb el qual la ciutat ha commemorat el Dia Internacional de la Dansa.

Pere Faura ha explicat a Cugat.cat per què ha triat aquests quatre solos per al seu espectacle.

Pere Faura

Aquests quatre solos formen part del meu primer desig com a ballarí. L'espectacle agafa aquests quatre referents per qüestionar-se com és la dansa actualment.

El coreògraf ha remarcat que les peces, tot i no guardar relació entre elles, 'formen part de la memòria col·lectiva dels espectadors i de la seva cultura musical'. Faura també ha explicat quin és el propòsit d'aquest muntatge.

Pere Faura

L'espectacle és un viatge sobre la dansa i els seus referents des d'una vessant molt ballada però també amb humor i reflexions.

L'artista tornarà a interpretar 'Sin baile no hay paraíso' a Salzburg, a Austria, el 22 i el 23 de juny.

about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.