'Z, la Ciudad perdida' arriba avui als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Les dues sales de la ciutat estrenen aquest divendres 'Z, la Ciudad perdida', el film de James Gray que explora l'experiència d'un soldat enamorat de les expedicions salvatges. Yelmo projectarà una de les estrenes destacades de la setmana, la cinta futurista 'El Círculo', protagonitzada per Tom Hanks i Emma Watson. Els més petits també podran veure a Yelmo 'Ovejas y lobos', una pel·lícula d'animació russa que explica la història d'unes ovelles.

Escolta-ho

'Z, la Ciudad perdida'
Després de participar en una expedició topogràfica de la Royal Society a Bolívia, el soldat Percy Fawcett (Charlie Hunnam) queda fascinat per la jungla i accedeix a participar en una expedició més remota, malgrat allunyar-lo de la seva dona, Nina (Sienna Miller), i els seus fills durant diversos anys. A la selva amazònica Percy descobreix vestigis d'antigues civilitzacions perdudes i torna a Anglaterra convençut de l'existència d'una metròpoli enfonsada, la misteriosa ciutat de Z. Encara que els seus arguments són ridiculitzats per la comunitat científica, Fawcett s'embarca en un últim viatge a la selva brasilera amb el seu fill Jack (Tom Holland) per demostrar les seves teories.



'El Círculo'
La pel·lícula és una adaptació de la novel·la homònima de Dave Eggers. El film parla d'una jove, Mae, que és contractada a El Círculo, l'empresa d'Internet més prestigiosa del món. A través d'un innovador sistema operatiu, la companyia unifica adreces de correu electrònic, perfils de xarxes socials, operacions bancàries i contrasenyes d'usuaris donant lloc a una única identitat virtual i veraç, darrere d'una nova era marcada per la transparència.



'Ovejas y lobos'
En una màgica i llunyana terra, viu un ramat d'ovelles sense preocupacions. La seva vida lliure d'estrès es veu interrompuda quan un grup de llops acampa en un barranc proper. Mentre les ovelles busquen la manera de conviure amb els nous veïns, els llops es troben en plena elecció del seu proper líder, una tasca gens fàcil.

about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.