La Festa del Llibre Gegant torna a Sant Cugat amb més de 200 participants


  • Comparteix:

La Festa del Llibre Gegant ha tornat a Sant Cugat després de cinc anys sense celebrar-se amb més de 200 participants, que han creat més d'una cinquantena d'històries. La 23a edició d'aquesta festa, celebrada aquest diumenge a la plaça de Barcelona, ha reunit 25 il·lustradors i ha tingut la col·laboració del Living Lab de la biblioteca de Volpelleres, que ha traslladat les creacions artístiques a les xarxes socials.

La presidenta de l'Associació del Llibre Gegant, Gemma Cera, s'ha mostrat molt satisfeta de recuperar una festa amb tanta trajectòria a la ciutat.

Gemma Cera

Beu de la Festa del Llibre Gegant de Mataró i quan es va instal·lar a la ciutat va tenir una gran acollida. No podem deixar que es perdi.

Els que, sobretot, han celebrat el retorn d'aquesta trobada han estat els infants, ja que han pogut donar vida a històries ben diverses.

Participants

Sant Cugat necessitava la festa perquè tots els nens poguessin crear les seves històries. / Estic escrivint una història amb dues amigues. / Va sobre un mag que va perdre la seva màgia.

Segons els il·lustradors i les famílies, aquesta festa també és important perquè poden compartir amb els infants les històries que han creat.

Famílies i il·lustradors

Posa en contacte els infants amb els llibres i els il·lustradors. / Per nosaltres representa posar-nos en contacte amb les persones creadores.

Totes les històries formaran part del Llibre Gegant d'enguany, que com a novetat serà més petit perquè sigui més fàcil de transportar per centres educatius i biblioteques.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.