El terror de 'Déjame salir' i la intriga d''El caso Sloane' renoven avui la cartellera de Sant Cugat


  • Comparteix:

El terror i la intriga arriben aquest divendres als cinemes de Sant Cugat. Yelmo i Cinesa estrenen 'Déjame salir', una cinta de terror escrita i dirigida per l'actor, guionista i humorista, Jordan Peele i protagonitzada per Daniel Kaluuya. L'altra estrena de la setmana és 'El caso Sloane', un thriller sobre el control de les armes als Estats Units escrita pel debutant Jonathan Perera.

'Déjame salir'
Chris, un jove afroamericà, visita la finca de la família adinerada de la seva nòvia blanca. Al principi, se sorprèn del caràcter amable dels seus sogres, però, a mesura que avança el cap de setmana, una sèrie d'inquietants descobriments el porten a conèixer una realitat que mai no hauria imaginat.

Completen el repartiment Bradley Whitford, Catherine Keener, Allison Williams, Betty Gabriel i Caleb Landry Jones.



'El caso Sloane'
Elizabeth Sloane (Jessica Chastain) té una reputació formidable en les altes esferes del món polític i empresarial. Coneguda per la seva astúcia i els seus èxits, sempre ha fet el que fos necessari per guanyar. Però quan s'enfronta a l'oponent més poderós de la seva carrera, s'adona que la victòria pot tenir un preu massa alt.

about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.