'Escuadra hacia la muerte' explora al Teatre-Auditori els límits del comportament humà


  • Comparteix:

'Escuadra hacia la muerte' ha mostrat aquest divendres al Teatre-Auditori un ésser humà polièdric davant les dificultats, amb el millor i el pitjor del comportament de l'home. Es tracta d'una peça d'Alfonso Sastre poc representada i amb més de 60 anys que explica com un grup de cinc homes, en una hipotètica Tercera Guerra Mundial, són enviats a una missió d'informació que acaba complicant-se. És un text 'd'ahir', diu el director, que busca la vigència per al públic 'd'avui'.

Dirigida per Paco Azorín i protagonitzada per Unax Ugalde, Jan Cornet i Carlos Martos, entre d'altres, l'obra porta al límit els personatges, tancats a un búnquer. El també responsable de l'adaptació ha assegurat que l'obra és un repte, ja que té més de 60 anys.

Paco Azorín

És una obra que s'ha representat poc, sobretot al teatre professional. No s'havia tornat a fer des de la seva estrena el 1953 i això era un repte.

Azorín ha destacat la vigència d'aquesta peça.

Paco Azorín

L'autor la plantejava en una Tercera Guerra Mundial. Jo crec que ja estem en una Tercera Guerra Mundial, però no de la forma que la imaginem.

'Escuadra hacia la muerte' forma part de les representacions de Teatre Accessible que ofereix l'equipament municipal amb el suport de la Fundació Vodafone.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.