El PHC Sant Cugat perd a Alpicat i es torna a quedar a les portes de l'ascens a l'Ok Lliga

El Patí Hoquei Club Sant Cugat perd (5-3) a la pista de l'Alpicat i veu com se li escapa l'ascens a l'Ok Lliga per les victòries de l'Asturhockey i l'Arenys de Munt. Els vermell-i-negres han anat per darrere en el marcador tot el partit i la jornada ha acabat amb l'única combinació de resultats que apartava el Patí Hoquei de la màxima categoria estatal. Per segona temporada seguida, els santcugatencs es queden a les portes de l'ascens i continuaran la temporada que ve a Primera Estatal.

La crueltat de l'esport s'ha tornat a acarnissar amb el Patí Hoquei Club Sant Cugat. Després que el curs passat l'equip celebrés durant un quart d'hora un ascens que no era per un error informàtic de la Federació Espanyola, aquesta temporada el conjunt santcugatenc ha vist com es donava l'única fórmula de resultats a la darrera jornada per acabar sense ascens: ha perdut i han guanyat els seus dos perseguidors, Arenys de Munt i Asturhockey, que acompanyaran el Palafrugell en l'ascens a l'Ok Lliga.

El Patí Hoquei només necessitava un punt de la seva visita a Alpicat, però ben aviat el conjunt de Vadillo ha vist que l'empresa no seria fàcil. Joan Ramon Serret ha avançat els locals, però el Patí Hoquei tornava a respirar amb l'empat. Abans del descans, però, Serret ha situat de nou per davant els seus.

L'inici de la segona part ha estat dramàtic per als vermell-i-negres, que han vist com Dalmases, amb dos gols, posava un perillós 4 a 1. A més, les notícies que arribaven dels altres partits no ajudaven. L'Asturhockey ja havia encarrilat el seu partit davant el Raspeig i l'Arenys de Munt s'havia avançat a la segona part a la pista del Palafrugell. Ara bé, els vermell-i-negres han tret caràcter i Pau Gilabert i David Martínez han col·locat el seu equip a només un gol (4-3) a falta de nou minuts pel final.

No obstant això, Serret de nou ha anotat per a l'Alpicat per situar el 5 a 3 definitiu. Quan s'ha acabat el partit, jugadors, tècnics i aficionats esperaven la confirmació del partit de l'Arenys de Munt. Finalment ha arribat el gerro d'aigua freda: els maresmencs han certificat la victòria i l'ascens.

El tècnic del Patí Hoquei, Joan Carles Vadillo, ha reconegut que el seu equip no ha fet un bon partit en algunes fases, en què s'ha mostrat massa nerviós.

Joan Carles Vadillo

Hi ha hagut un moment del partit que no l'hem jugat bé. No hem tingut la calma necessària. És dur dir-ho però ens ha demostrat que no estem preparats.

Amb aquests resultats, els tres equips que pugen a l'OK Lliga són el Palafrugell, que és el campió de Primera Divisió, l'Asturhockey i l'Arenys de Munt. El PHC Sant Cugat acaba quart classificat, empatat a punts amb el tercer.