El Sant Cugat Esport respira després d'un triomf vital per la permanència davant la FP Hermes


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport agafa aire després de vèncer (3-0) la Fundació Privada Hermes a la penúltima jornada del grup 1 de Primera Catalana. Els santcugatencs es jugaran la salvació al camp del Llagostera B, en una última jornada que definirà la classificació on caldrà esperar a saber com afecten els descensos compensats per conèixer quins equips acaben baixant. Rafa González i Castellanos, que han sortit a la segona meitat, han estat els autors dels gols. Amb aquest resultat, l'Hermes ha signat el descens.

Al SantCu només li valia la victòria per no perdre encara més opcions de salvar-se a Primera Catalana, i els de José Alcaraz han acomplert l'objectiu. L'Hermes arribava a la ZEM Jaume Tubau amb el descens pràcticament certificat, i tots dos conjunts han mostrat poca inspiració al primer temps. Els santcugatencs, amb més sensació de perill, s'han queixat d'un possible penal sobre Uri Fernández als primers compassos. A les acaballes del primer temps han gaudit d'un parell d'ocasions clares.

La recerca de la pilotada als centímetres de Wilker i Uri Fernández ha estat la tònica dels primers 45 minuts. Al descans s'ha arribat amb empat a zero i a la represa José Alcaraz ha canviat el disseny tàctic. Amb una línia de tres darrere, els vermell-i-negres han tret ràpidament rendiment, quan Rafa González ha fet el primer després d'un servei de banda al minut 51. El joc, que passava poc per la gespa, s'ha fet espès tot i que qui generava més perill era el SantCu.

Quan faltaven vuit minuts per al final del partit, Wilker ha fet una bona centrada que ha rematat a plaer Castellanos. Al cap de tres minuts, Castellanos ha sentenciat el partit amb el tercer dels santcugatencs, segon del seu compte particular. El tècnic del Sant Cugat Esport, José Alcaraz, ha destacat la importància del triomf.

Jose Alcaraz

Era sí o sí. El vestidor ho sabia. L'equip havia perdut confiança, però seguim vius.

El SantCu trenca una ratxa de sis jornades sense conèixer la victòria. La setmana que ve es desplaça al camp del Llagostera B a l'última jornada de competició, en què podria acabar amb la permanència a la butxaca en funció del que determinin descensos compensats.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.