El capità Jack Sparrow torna a la gran pantalla a 'Piratas del Caribe: la venganza de Salazar'


  • Comparteix:

La nova aventura del capità Jack Sparrow a 'Piratas del Caribe: la venganza de Salazar' s'avança a les estrenes de la cartellera i arriba aquest dijous a les sales de Sant Cugat. Espen Sandberg i Joachim Rønning dirigeixen aquest film protagonitzat un cop més per Johnny Depp. Gairebé 14 anys després de la primera entrega el pirata s'haurà de veure les cares amb Javier Bardem, que es posa a la pell del capità Salazar. A partir d'aquest divendres també es podrà veure als dos cinemes de la ciutat la comèdia 'Me casé con un boludo', el film més taquiller de l'Argentina el 2016 dirigit per Juan Taratuto.

Escolta-ho

'Piratas del Caribe: La venganza de Salazar'
En aquesta ocasió, Jack Sparrow s'enfronta sol als fantasmagòrics pirates, liderats per l'aterrador Capità Salazar (Javier Bardem), que s'escapen del Triangle del Diable decidits a matar tots els pirates que naveguen els mars. L'única esperança de sobreviure del capità Sparrow resideix en la cerca del llegendari Trident de Posseidó, un poderós artefacte que permet controlar els mars a qui el posseeixi.

Completen el repartiment Orlando Bloom, Geoffrey Rush, Brenton Thwaites, Kaya Scodelario, Kevin McNally, Stephen Graham, Golshifteh Farahani i Martin Klebba.



'Me casé con un boludo'
La cinta narra la història de Fabián (Adrián Suar), un actor reconegut professionalment que coneix la Florència (Valeria Bertuccelli), una actriu secundària, al rodatge d'una pel·lícula. La Florència s'enamora d'ell i acaben casant-se. En tornar del viatge de noces, la jove s'adona que se sentia atreta pel personatge que interpretava Fabián, un ser arrogant i vanitós. Aleshores, en Fabián voldrà recuperar l'amor de la Florència sigui com sigui. Amb l'ajuda del guionista del film, intentarà tornar a enamorar la seva estimada.

about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.