El Mercat de Torreblanca celebra el 30è aniversari amb la voluntat d'agrair a la clientela la seva fidelitat


  • Comparteix:

El Mercat de Torreblanca ha celebrat aquest dissabte el seu 30è aniversari amb activitats per a tots els públics amb l'objectiu d'agrair la confiança de la clientela durant aquests anys. Al matí s'ha dut a terme una gimcana per als més petits i una ruleta amb regals que consistien en bossetes amb productes del mercat valorats en cinc i 10 euros. Un grup de música ha anat recorrent el mercat per amenitzar la festa i els establiments han preparat paradetes amb propostes gastronòmiques.

La directora del Mercat de Torreblanca, Anna Ribas, ha explicat a Cugat.cat que volen compartir aquest dia amb la clientela.

Anna Ribas

Celebrem el 30è aniversari del mercat perquè és un data molt important per a nosaltres. Volem agrair als clients que vinguin a comprar amb nosaltres.

Tant paradistes com clients han posat en valor aquesta jornada com una oportunitat per celebrar el bon funcionament del mercat.

Paradistes / Clients

És una manera d'agrair al client que sempre ha estat amb nosaltres. / Funciona molt bé i estem molt contents de la gent de Sant Cugat. / Animem la gent que vingui a comprar al mercat. / La festa anima que més gent vingui a comprar. / Que tothom participi d'aquesta festa és molt engrescador.

Les activitats dels 30 anys del mercat van començar aquest divendres amb un vermut i un pica-pica a un 'food truck' que es va instal·lar al porxo del mercat.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.