Valldoreix estrena l'arranjament del Camí de la Salut


  • Comparteix:

Valldoreix ha inaugurat aquest dimarts l'arranjament del tram que faltava per asfaltar del Camí de la Salut. El tram de carrer que uneix la plaça de Joan Gassó amb la rotonda de l'autopista ja està completament pavimentat i millora la connexió del territori amb l'autopista AP7. Els treballs, executats en tres mesos, han costat 150.000 euros.

L'actuació s'ha fet en dos trams. El primer, que ocupa un quilòmetre entre la rotonda d'accés i l'AP7, fa gairebé vuit metres d'amplada i té una calçada asfaltada de cinc metres per als vehicles i una via lateral de dos metres segregada amb pilones de fusta i paviment de sauló per als vianants. El segon tram, entre la plaça de Gassó i la bifurcació del camí de pujada a l'Ermita i el camí de Can Monmany, fa 125 metres i té una calçada de cinc metres d'amplada amb paviment de sauló que hauran de compartir vehicles i vianants.

El president de l'EMD, Josep Puig, ha explicat que es tracta d'una obra llargament reivindicada al territori.

Josep Puig

Estem molt contents i ens ha arribat la satisfacció dels veïns.

L'obra ha estat feta en col·laboració amb el Parc de Collserola. El director gerent de l'òrgan, Marià Martí, ha remarcat que la col·laboració entre administracions fa que el resultat final millori.

Marià Martí

Volem fer sinergia amb les administracions que actuen a la perifèria o dins el parc per adaptar els projectes i fer un salt de qualitat creant estructura.

L'obra és fruit d'un compromís de la junta de veïns de l'EMD de l'abril passat recollit en el capítol d'inversions sostenibles.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.