Els socorristes de Santa Monica arriben avui a Sant Cugat amb 'Baywatch: Los vigilantes de la playa'


  • Comparteix:

La cartellera de Sant Cugat es renova aquest divendres amb dos films. Els dos cinemes de la ciutat estrenen l'adaptació a la gran pantalla de 'Los vigilantes de la playa', la popular sèrie de televisió sobre socorristes de la platja de Santa Monica estrenada a finals dels 80. Yelmo i Cinesa també proposen la comèdia espanyola 'Señor, dame paciencia', dirigida per Álvaro Díaz Lorenzo i protagonitzada per Jordi Sánchez.

'Baywatch: Los vigilantes de la playa'
Seth Gordon dirigeix aquesta comèdia d'acció que narra la història del socorrista professional Mitch Buchannon, interpretat per Dwayne Johnson, i el seu jove i insolent company, interpretat per Zac Efron. Tots dos hauran de fer front al xoc de les seves personalitats quan descobreixen una trama delictiva local que amenaça el futur de la zona.



'Señor, dame paciencia'
Amb la mort sobtada de la seva dona, en Gregorio, un banquer molt conservador, seguidor del Madrid i molt rondinaire, es veu obligat a complir la seva última voluntat: passar un cap de setmana amb els seus fills i les seves parelles a Sanlúcar de Barrameda per escampar les seves cendres al Guadalquivir. Aquí és on començarà aquesta comèdia i els problemes per a Gregorio (Jordi Sánchez), ja que la seva filla Sandra (Megan Montaner) està casada amb el Jordi (David Guapo), un català molt culer que vol portar el seu futur net a un col·legi bilingüe català-anglès a Barcelona que el patriarca no suporta.

La seva altra filla, Alicia (Silvia Alonso), surt amb el Leo, un hippy antisistema que Gregorio tampoc no suporta. Per últim, el Carlos (Eduardo Casanova), el seu fill petit, amb qui fa sis mesos que no parla des que va sortir de l'armari, es presenta amb la seva parella Eneko (Bore Buika), un basc d'origen senegalès, un gendre que Gregorio mai no podria imaginar.

about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.