Sant Cugat recull quatre guardons en la 40a edició dels Premis Cambra


  • Comparteix:

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa ha concedit aquest dijous un Premi Cambra a les empreses de Sant Cugat Appart810, Hewlett Packard Printing & Solutions, Batec Mobility i Invinet Services, en la 40a edició de la cerimònia dels guardons egarencs. Enguany s'ha reconegut la tasca de 14 empreses de 12 ciutats de la demarcació de l'ens cameral. La masia La Tartana de Matadepera ha acollit la vetllada, presidida pel conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget.

Durant l'entrega dels premis, el tema estrella ha estat el referèndum de l'1 d'octubre. El president de la Cambra de Terrassa, Marià Galí, ha alertat de la necessitat de crear un entorn favorable als negocis sigui quin sigui el resultat.

Marià Galí

A les empreses els interessa la bona praxi, perquè això genera confiança i això és fonamental. Aquest any, sigui quina sigui la decisió dels ciutadans, l'endemà s'haurà de prosseguir.

El conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, ha respost que el futur dependrà de la decisió del poble de Catalunya.

Jordi Baiget

El poble català està decidit a decidir el futur, i l'encert dependrà de tota la ciutadania de Catalunya.

En clau santcugatenca, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat el bon clima per a les empreses que hi ha a la ciutat.

Mercè Conesa

Moltes són empreses que sorgeixen d'un emprenedor amb una idea molt potent que amb la tecnologia pot consolidar-se. A la ciutat hi ha un entorn que ho propicia.

Appart810, premi Empresa de nova creació
El taller d'arquitectura i disseny santcugatenc està especialitzat en el tall i gravat làser i fabricació digital. Amb seu a Sant Cugat, l'empresa dóna suport a la tasca de professionals de l'arquitectura i el disseny en l'àmbit del modelat i el grafisme.


HP Printing & Computing Solutions, premi Impuls a la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament
Es dedica al disseny i desenvolupament de tecnologies i sistemes d'impressió digital 3D i impressions de gran format. El centre d'R+D d'HP acull un total de 12 negocis i té un equip de 1.900 professionals de 61 nacionalitats diferents.


Batec Mobility, premi Iniciació a la Internacionalització
És una empresa de Sant Quirze amb el centre d'innovació a Sant Cugat. Es dedica a la recerca, el disseny, la fabricació i la comercialització de dispositius manuals o elèctrics i equips de mobilitat adaptats a cadires de rodes.


Invinet Sistemes, premi Millor Iniciativa Comercial i de Serveis
Ofereix solucions i serveis per automatitzar processos d'e-business i facturació electrònica. Fundada el 2003 com una consultora, el 2015 crea un portal per facilitar la gestió de processos de facturació electrònica i protocols de comunicacions amb les administracions públiques adreçat a multinacionals, pimes i autònoms.

about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.